4 Ekim 2024

Psikolojinin Alt Alanlarını Tanıma Serisi IX: Hastanelerde Psikiyatri Poliklinikleri ve Servisleri” etkinliği Psikolog Betül Yeşiltepe tarafından 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 12:30 – 14:00 arasında İstanbul Atlas Üniversitesi Dr. Ralph A. Defronzo Oditoryumu’nda gerçekleştirilecektir. Etkinlik, tüm psikoloji öğrencilerinin katılımına açıktır.

Psikolojinin Alt Alanlarını Tanıma Serisi etkinlikleri, farklı alt alanlarda uzmanlaşmış ve sahada bu alanlarda çalışan psikologların deneyim ve tecrübelerinin sizlere aktarılmasını amaçlamaktadır. Üniversite lisans eğitiminiz boyunca aldığınız eğitimin yanında iş hayatından çalışma deneyimlerini dinliyor olmak mezuniyet sonrası kariyer sürecinize önemli katkı sağlayacaktır.

24 Ekim 2024

21 Ekim 2024