Akademisyenlerimiz “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesinde Yer Aldı

20 Eylül 2024

Stanford Üniversitesi ve Elsevier iş birliğiyle Scopus verilerine dayanılarak hazırlanan "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zafer Utlu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Hafize Uzun yer aldı.

Stanford Üniversitesi ve Elsevier iş birliğiyle Scopus verilerine dayanılarak hazırlanan listede “Standartlaştırılmış Atıf Göstergelerinin Güncellenmiş Bilim Çapında Yazar Veritabanları” başlıklı araştırmanın sonuçları yayınlandı. Kapsamlı bir bilimsel etki endeksi oluşturularak tüm dünyada araştırmalar yapan ve makaleler yayınlayan akademisyenler sıralandı.

Listede Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zafer Utlu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Hafize Uzun yer aldı. Değerli akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

23/10/2024 13:00

26 Eylül 2024