Arş. Gör. Şeyma Aydın Öztürk, “Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrenci Kongresi”ne Katıldı.

18 Ekim 2024

Psikoloji bölümümüzden Arş. Gör. Şeyma Aydın Öztürk, 5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleşen Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrenci Kongresi'nde Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği Dinn ve Uzman Wayne Dinn danışmanlığında yürüttüğü "Türkiye'deki Üniversite Öğrencilerinde Tütün Kullanımı, Bilişsel Yansıma Testi ve Sayısal Becerileri" başlıklı araştırmasını bildiri olarak sundu.

“Yine Yeni Yeniden Teması” ile düzenlenen Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye’de lisansüstü eğitimine devam eden öğrencilerin katılımı ile yüz yüze gerçekleşmiştir.  Psikolojinin farklı alanlarında davetli konuşmacıların olduğu kongrede, lisansüstü öğrencilere yönelik paneller, atölyeler ve çalıştaylar düzenlenmiştir. Kongrede, 96 sözlü bildiri ve 80 poster bildiri sunumu yapılmış olup sunulan bildirilerin özet metinleri ile kongre bildiri kitapçığı hazırlanmıştır.

17 Ekim 2024

16 Ekim 2024