Menü

I. Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kongresi Adana’da Gerçekleşti

10 Mayıs 2024

Bilim kurulunda da yer alan Psikoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyemiz Ülfet Uzunkoca da kongrenin ilk günü “Çalışan Mutluluğu” temalı panelde “Çalışan Mutluluğu: Öznel ve Psikolojik İyi Oluş Perspektifi” isimli değerlendirmesi ile konuşmacı olarak yer aldı.

Çukurova Üniversitesi’nde, Onursal Başkanlığını Prof. Dr. Meryem Tuncel’in ve Kongre Başkanlığını Doç. Dr. Meryem Berrin Bulut’un üstlendiği Birinci Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kongresi, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Kongre kapsamında, Endüstri ve Örgüt Psikolojisi, İnsan Kaynakları, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme ve Örgütsel Davranış gibi önemli alanlarda birçok çalışma sunuldu.

Kongrenin ilk gününde, Bilim Kurulu üyesi olan Psikoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ülfet Uzunkoca, “Çalışan Mutluluğu: Öznel ve Psikolojik İyi Oluş Perspektifi” başlıklı değerlendirmesiyle konuşmacı olarak katıldı. Uzunkoca, teorik modellerin sahadaki uygulamalarından örnekler vererek, çalışan mutluluğu üzerine değerli perspektifler sundu.
Kongre, akademisyenler ile insan kaynakları profesyonellerini bir araya getirerek dikkat çekti. Toplamda 8 panel, 34 bildiri ve 3 poster sunuldu. Bu etkinlik, sektördeki güncel gelişmeleri değerlendirmek ve iş dünyası ile akademik camiayı bir araya getirmek adına önemli bir platform sağladı.

İlginizi Çekebilecek Kayıtlar:

10 Temmuz 2024

6 Temmuz 2024